Skat, dødsfald, trætte, tovtrækkeri vedr. personsøger

2011 Skat påstår beskatning af en personsøger?

 

Det er farligt at klage til Skat?  Klager dør tre dage efter at han endelig fik medhold i sin klage.

Tovtrækkeriet med Skat i Danmark er fatalt

Vandt 11 års kamp mod Skat - og døde

9. april 2011

I  marts vandt en mand en årelang sag mod Skat. Tre dage efter døde han desværre.

. Efter 11 års kamp mod Skat om beskatningen af en personsøger fik han endelig medhold.

»Nu kan man begynde at leve sit liv«, sagde han til familien. Men tre dage efter døde han.

Sagen mod Skat begyndte i 2000, da Torben Bangsmann fik stillet en personsøger til rådighed af sin arbejdsgiver. Det var at sammenligne med en mobiltelefon og skulle derfor beskattes, mente Skat i Ringsted Kommune, som fastholdt, at det var muligt at ringe op fra personsøgeren. Det er det ikke - en personsøger viser blot et nummer på den, der ønsker at blive ringet op, og derfor ville Torben Bangsmann ikke acceptere Skats afgørelse.

Dette viser jo igen tydeligt at Skat er uhyre nidkære og ikke sætter sig ind i tingenes rette sammenhæng- Fortolkninger af den slags er med til at negøre de elelrs mange dygtige medarbejdere i Skat. Men et stort mindretal gør livet rigtig surt for Skatteborgerne. Det er som en særlig misforstået lyalitet og politisk holdning skal fremmes. Det er ren mobning.

Men trods stribevis af protester og argumenter fastholdt Skat år efter år, at han skulle beskattes af personsøgeren.

Vi mangler at få navne på de formastelige personer, der står bag en sådan sag. Sådanne overgreb burde selvfølgelig udløse erstatning for tort.

Tusindvis af arbejdstimer.
Derfor kastede han sig ene mand ud i en årelang kamp mod Skat, som kostede ham tusindvis af arbejdstimer på at skrive breve frem og tilbage til Skat, Skatteankenævnet og Folketingets Skatteudvalg med flere, og en formue til revisorer og advokater.

Kampen sluttede først 11 år senere, onsdag 23. marts i 2011, da Skat lakonisk meddelte Torben Bangsmann, at han havde ret og havde haft det hele tiden. Med sejren fulgte 11.334 kr. i overskydende skat inklusive renter og renters rente.